2016-03-08 09:57:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ingerülten reagál mindenre

Napi horoszkóp március 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, együtt a Neptunusszal. A munkahelyén és a párkapcsolatában is várhatóak kisebb konfliktusok, jó lenne, ha tisztázná ezeket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Több bolygó is a Halak jegyében áll, emiatt ma nem lesz könnyű a realitások talaján maradnia. A hangulatingadozások kikészíthetik önt, és megnehezítik, hogy haladjon a feladataival. Este menjen minél hamarabb aludni, most ez válna a leginkább hasznára!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, de a Vénusz a Vízöntő jegyében maradt. Izgalmas találkozásokat ígér ez a bolygóállás. Nagyon romantikus hangulatban telik az este. Ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel, aki egy életre a társa lehet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma igazán az elemében érzi magát, vidáman telik az egész napja. Járjon nyitott szemmel és füllel, ma a tudomására juthat valami, ami hosszú távon is befolyásolja az életét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, szemben a Jupiterrel. Ma sok mindent el tud végezni, komoly sikerélményei lehetnek. Este, ha elmegy a barátaival szórakozni, izgalmas élményekben lehet része!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez az egészségére van hatással. Nem érzi magát elég fittnek, esetleg fejfájás is kínozza. Igyon sok folyadékot, kerülje a dohányzást, és pihenjen minél többet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. A Szaturnusz és a Vénusz kedvezően kapcsolódnak egymáshoz, ez pozitív energiákat ébreszt a szerelmi életében. Most igazán közel érzi magát a kedveséhez, és egy régóta húzódó problémán is sikerül végleg túljutniuk.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez a nap kissé nyugtalannak ígérkezik. Ingerülten reagál mindenre, most nem tud tiszta fejjel gondolkozni. Próbálja tudatosan elkerülni a veszekedéseket, és hosszú távú döntéseket se hozzon ma!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, ez az ön horoszkópjának hivatást jelző területe. Ma a csúcson van a kreativitása, és szívesen megmutatja a világnak, mi rejlik önben. Minden, amit ma kezd el, sikeres lesz hosszú távon!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Sajnos sok bonyodalmat hoz ez a nap. Úgy érzi, mindenki feszült és türelmetlen a környezetében, pedig lehet, hogy ez csak a visszatükröződése az ön lelkiállapotának… Munka után tegyen egy nagy sétát, szellőztesse ki a fejét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ha ön párkapcsolatban él, akkor a Vénusz és a Szaturnusz stabil érzésekről gondoskodnak, és sok örömöt ígérnek a mai napra. Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen társaságba!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Kissé nyugtalannak ígérkezik a mai nap. Ön is szétszórt lehet, nehezen koncentrál a munkájára. Délután felpörögnek az események, igyekezzen felvenni a tempót!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: